Over ons


Welkom bij Overkappingwinkel.nl!

 

Even voorstellen

Overkappingwinkel.nl is een onderdeel van V.O.F. Van de Streek en de Munnik. Vanuit onze vestiging in Kampen, bieden wij al een aantal jaar diverse mogelijkheden aan als het gaat om uw tuinaanleg. Zo leggen wij complete tuinen aan inclusief op maat gemaakte overkapping. Wij denken met de klant mee om samen tot het gewenste resultaat te komen. En met succes! Wilt u graag een kijkje in onze afgeronde projecten nemen? Dan verwijzen wij u graag door www.vandestreekendemunnik.nl

 

Heeft u nog vragen?
Wij staan u graag te woord. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  U vindt het formulier hier terug.

Waarom Overkappingwinkel.nl?
Wij willen graag iedereen de mogelijkheid aanbieden om een mooie overkapping in de tuin te plaatsen. Een op maat gemaakte overkapping is vaak aan de prijzige kant omdat het maatwerk betreft. Met een prefab overkapping, schaft u een standaard maat aan. Dit biedt u de mogelijkheid om het gehele jaar in uw tuin te zitten. In de winter geniet u van uw overkapping met een dekentje of houthaard, in het voor- en najaar geniet u van de opkomende en dalen temperaturen en in de zomer biedt de overkapping een heerlijke schaduwplek. Weer of geen weer, met een overkapping kan u heerlijk buiten zitten.

 

En dat alles voor een eerlijke prijs! Ons motto is niet voor niets: tuininrichting voor iedereen.Prefab overkapping

Overkappingwinkel biedt u de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs, een prefab overkapping aan te schaffen. Zo heeft u de mogelijkheid om een ‘’kant en klare’’ standaardmaat overkapping te plaatsen in uw tuin, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een uniek concept in Nederland! U ontvangt van ons diverse onderdelen om uw overkapping in elkaar te zetten. Alles is gefabriceerd op de standaard maat, u hoeft enkel een paar handelingen te doen om de overkapping daadwerkelijk op de gewenste plek te plaatsen. Hoe u dat precies doet? U ontvangt van ons een instructievideo van A tot Z. Hierin vertellen wij stap voor stap hoe u de prefab overkapping installeert.

 

Maak uw tuin compleet!

Naast de prefab overkappingen, bieden wij u tal van andere mogelijkheden in onze webshop.

Wilt u bijvoorbeeld uw overkapping mooi van kleur houden, zet deze dan in de beits. Ook voor schuttingen, tuindeuren en tuinmeubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Alles om het plaatje van uw tuin compleet te maken!

Het voordeel van Douglas hout

Al onze producten bestaan uit Douglas hout. Het voordeel hiervan is dat het een zeer duurzame houtsoort is. Douglas hout biedt schimmels minder snel de kans om aan het hout aan te tasten. Douglas hout gaat daarom veel langer mee dan andere houtsoorten. Voor een optimaal resultaat, zet u uw Douglas producten in de beits