Retourneren


 Kan ik mijn retour versturen met de post?

Ja, dat is mogelijk als de pakketten voldoen aan de afmetingen van de bezorgdienst. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.

 

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €125 per transport. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan overkappingwinkel.nl geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@overkappingwinkel.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Artikelen die speciaal op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. 

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Kan ik mijn bestelde producten zelf terug brengen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de producten terugbrengen naar onze leverancier in Genemuiden.

 

Kan ik mijn retournering laten ophalen? 

Ja, dat is mogelijk. De transportkosten voor het laten ophalen van de producten zijn €125. Dit bedrag wordt met het retourbedrag verrekend.